Skip to main content

LinkedIn

Let's Link(edIn)

LinkedIn zorgt ervoor dat je dagelijks in contact blijft met je zakelijke netwerk, als persoon of als bedrijf.  Met 4,4 miljoen LinkedIn gebruikers in Nederland, biedt het platform veel mogelijkheden. Van het onderhouden van contacten tot de branding van jouw bedrijf met company updates. Daarnaast vertegenwoordigen werknemers het gezicht van een bedrijf in de markt. De juiste invulling van zowel een bedrijfsprofiel als persoonlijke profielen van werknemers is daarom cruciaal. Een profiel met foto, wordt 21 keer meer bekeken dan een profiel zonder foto. En welke rol speelt een pakkende samenvatting? We helpen je graag bij het invullen van jouw LinkedIn profiel, het optimaal inzetten van je bedrijfspagina of de content. Dit kan uitvoerend, adviserend of bijvoorbeeld met een gerichte cursus. It’s up to you!

LinkedIn tips van Mariela

  • Video, video en nog eens video. Gebruik het om je potentiële klanten nieuwsgierig te maken en meer informatie te delen.
  • Deel je verhaal (bloggen via Linkedin), via ‘artikel schrijven’. Het grote voordeel van bloggen op LinkedIn is dat deze altijd op jouw profiel blijven staan.
  • Jouw headline (persoonlijk profiel) is super belangrijk. Deze wordt namelijk getoond bij alles wat je op LinkedIn doet (samen met je profielfoto). Jouw huidige functie wordt automatisch geplaatst, maar je kunt hier ook interessante zoekwoorden neerzetten of bijvoorbeeld aangeven dat je beschikbaar bent voor een nieuwe baan.
  • Geef je bedrijfspagina aandacht en communiceer ongeveer 2-3 x per week met interessante content.
  • Zelf beheer ik een aantal pagina’s op LindedIn en ik moet zeggen dat de pagina van Bazalt heel bijzonder is omdat ze een onwijs leuk publiek hebben die veel delen.

Volg je ons al op LinkedIn?

Op onze LinkedIn pagina laten we je graag zien met welke projecten we bezig zijn en delen we dagelijks tips, nieuws en trends met je.

Projecten - social media

eBirds & ABN AMBRO - LinkedIn training

ABN AMRO